Service en onderhoud

Een storing komt nooit gelegen en veel storingen kunt u door regelmatig onderhoud van uw compressor voorkomen. Daarnaast is onderhoud vaak noodzakelijk als u moet voldoen aan bepaalde voorschriften. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van compressoren in de voedingsindustrie. Afhankelijk van het gebruik spreken wij met u een termijn af waarbinnen het onderhoud plaats moet vinden, bijvoorbeeld jaarlijks of na 2.000 draaiuren. 

U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden, dit doen wij voor u. We nemen binnen de afgesproken termijn contact met u op om een onderhoudsbeurt in te plannen. 

Monteurs op locatie

Onze eigen monteurs verzorgen onderhoud op locatie door heel Nederland. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad compressoronderdelen van onder andere BOGE Kompressoren en Chinook-Shamal, zodat we praktisch iedere reparatie direct uit kunnen voeren. Daarnaast verzorgen we ook onderhoud en reparatie van andere merken. 

Via ons zusterbedrijf Rovanda in Papendrecht kunnen wij u ook compressoren en toebehoren van het merk Champion leveren.

Verhuur compressoren

Heeft u slechts sporadisch een compressor nodig? Wij verhuren ook compressoren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

canvas
error: Inhoud is vergrendeld