Naamswijziging Pellicaan Rovanda

Per 1 januari 2024 is de naam van Pellicaan gewijzigd. Om de onze klanten op de hoogte te brengen is onderstaand bericht verstuurd.

Geachte Relatie,

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat Rovanda Handel en Techniek B.V. de firma Pellicaan Compressoren heeft overgenomen van de toenmalige eigenaren Thijs en Marrian Pellicaan. Voor de technische handelsonderneming Rovanda was dit een toevoeging als dienstverlener op het gebied van perslucht.
We zijn zeer verheugd over de uitbreiding van relaties en omzetgroei die we in de afgelopen jaren mede dankzij u als klant / leverancier hebben kunnen realiseren.

Mede als gevolg dat we nu ook in Arkel de winkel hebben omgebouwd tot een kleinschalige handelsonderneming is nu besloten om de bedrijfsnaam te wijzigen in:

Rovanda Compressoren, Handel en Techniek

De vestiging Arkel is daarmee de derde Rovanda vestiging in de regio naast de vestigingen te Papendrecht en Groot-Ammers.

De naamswijziging zal per 1 januari 2024 officieel worden. Vanaf die datum:
•Wordt onze website gewijzigd in www.rovandacompressoren.nl
• Ontvangt u facturen van Rovanda Compressoren, Handel en Techniek
• Wordt ons e-mail adres gewijzigd in arkel@rovanda.nl
• Worden leveranciersfacturen betaald door Rovanda Compressoren, Handel en Techniek, te Arkel. Deze kunt u mailen naar facturen-arkel@rovanda.nl

Wat niet verandert:
• Bankrekeningen en adres
• Ons telefoonnummer: 0183-564233
• Ons Kamer van Koophandel en BTW nummer

Tot slot spreken wij de wens uit dat we onze relatie met u tot in lengte van jaren kunnen voortzetten. Op onze service, inzet en motivatie kunt u blijven rekenen.

Met vriendelijk groet,

Rovanda Compressoren, Handel en Techniek

R. van Dalen, Directeur
J.C. Petersen, Bedrijfsleider
canvas
error: Inhoud is vergrendeld